Om os

Aprolux Reklameartikler er et moderne og serviceminded firma som i 20 år har leveret reklameartikler, profiltøj og firmagaver til store og små virksomheder, foreninger, kommuner og regioner i Danmark.

Hos os er alle kunder lige, og er rigtig gode til både de store, men også de små virksomheder, da vi kan levere små antal til priser, hvor alle kan være med.

Vi leverer kun varer i en kvalitet som vi selv kan stå inde for. Vi samarbejder primært med leverandører inden for EU, hvilket er garanti for god kvalitet, hurtig leveringstid, levering til tiden og mulighed for små antal. I pressede situationer kan vi levere nogle produkter med logo indenfor en uge.

aprolux ena poul erik

Dog har vi også aftaler med gode leverandører i Østen, hvor det især kan betale sig hvis man skal have større mængder og kan vente på sine produkter i 3-4 måneder, da varerne sejles fra Østen til Danmark.

Vore kunder er i højsæde, og vi er kendt for vores gode kundersevice, hvor vi lægger vægt på at vores kunder altid får en personlig betjening så de føler sig hjemme når de kontakter os.

Har du behovet - finder vi ideen og produktet !!

Vi tænker på miljøet

Vi tænker også grønt, i dag er det vigtigt at tænke på miljøet og klimaet, og vi får flere og flere forespørgsler på "grønne" produkter dvs. produkter der er fremstillet af genbrugsmaterialer, produkter der er biologisk nedbrydelige, beklædning i økologisk bomuld. Der for er en stor del af vores produkter miljøvenlige, og der kommer flere og flere nye produkter til den grønne linie.

Reklameartikler

Når man har en virksomhed gælder det om at skabe en genkendelighed, og det gør man bl.a. ved at gøre sit logo/budskab synligt så mange steder som muligt, hertil er reklameartikler et godt produkt. Der findes 100.000-vis af produkter i denne branche, og vi hjælper gerne vore kunder med at finde lige netop det produkt som passer til både deres virksomhed og deres budget.

Profiltøj

Vi kan tilbyde alt indenfor profiltøj; T-shirts, skjorter, polo, overtøj, caps, løbetøj og arbejdstøj med tryk eller broderi, hvis det skal være mere eksklusivt. 
Til små virksomheder bruger vi meget transfertryk, hvor man bestiller et antal hjem, som vi har liggende på lager og så får man leveret efter løbende efter behov. Vi har kunder som bestiller 5 T-shirts, 2 jakker eller 3 skjorter af gangen.

Firmagaver - personalegaver - julegaver

Det er vigtigt at pleje sine kunder og sit personale, det betyder så meget at få en lille anerkendelse en gang i mellem, og det betyder ligeså meget at man får den julegave til jul, et påskeæg til påske, eller måske en lille sommerhilsen når man går på ferie.
Man må i dag give gaver for 1000 kr. om året uden at det skal beskattes, men der er ingen der siger, at man absolut skal give for 1000 kr., de fleste bliver glade bare for en lille hilsen.

I dag er det blevet sådan at man gerne vil have kvalitet - hellere lidt men godt !

Vi har derfor nøje udvalgt vores leverandører ud fra, at det vi leverer skal være kvalitet, det er ikke nødvendigvis dyrt, men det skal være godt.